Amterdam

Inburgering in Nederland bij Capabel Taal

Capabel Taal bestaat al sinds 2007 en is gegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle aanbieders van inburgeringscursussen en staatsexamentrajecten. Bij Capabel Taal zijn in al die jaren al meer dan 35.000 mensen uit het hele land geslaagd voor hun examen!

Kwaliteitskeurmerk voor inburgeren.

Capabel Taal heeft het landelijk kwaliteitskeurmerk Inburgeren bij Blik op Werk en we zijn erkend door het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid en door het ministerie van Onderwijs.

Of u nu vrijwillig wilt inburgeren of u bent het volgens de wet verplicht; iedereen kan bij Capabel Taal terecht voor een cursus. Wij werken met goed opgeleide docenten die veel ervaring hebben met mensen zoals u. Onze docenten zijn betrokken bij uw voortgang en ondersteunen u op alle manieren. U krijgt intensieve persoonlijke begeleiding in de klas en u krijgt digitale ondersteuning via onze online leeromgeving. Capabel Taal gebruikt voor alfabetiseringscursussen Alfaflex en voor de cursussen inburgering en staatsexamen de Delftse Methode.

Over CapabelDe grootste van Nederland!

Capabel Taal werkt landelijk en biedt cursussen op maat tegen een lage prijs. Een groot voordeel is dat er altijd een goed bereikbare vestiging van Capabel Taal in de buurt is. Onze vestigingen zijn Open Leercentra waar alles wat u nodig heeft te vinden is. Als cursist kunt u ook buiten de lesuren om gebruikmaken van de Open Leercentra van Capabel Taal.

Een Leven Lang Ontwikkelen

Capabel Taal steunt het initiatief 'Leven Lang Ontwikkelen' van de SER (Sociaal-Economische Raad ), omdat wij er in geloven dat ontwikkeling van mensen de hoeksteen vormt van een succesvolle samenleving. Ontwikkeling is essentieel om op een zinvolle manier mee te blijven doen of het nu gaat om onderwijs, politiek, werkgevers, werknemers, op school, thuis of op het werk. 

Meer informatie